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5077 documents

  • Edy Veneziano, Christian Hudelot. Développement des compétences pragmatiques et théories de l'esprit chez l'enfant : le cas de l'explication.. J. Bernicot, A. Trognon, M. Guidetti & M. Musiol. Pragmatique et psychologie, Presses Universitaires de Nancy, pp.215-236, 2002. ⟨halshs-00202340⟩
  • Aziza Boucherit. Algérie : de l'arabe à l'arabisation. Aleya ROUCHDY. Language Contact and Language Conflict in Arabic, Routledge Curzon, pp.54-69, 2002. ⟨halshs-00796279⟩
  • Sergueï Sakhno. Autour des prépositions russes O(B) et PRO: problème des lexico-sémantiques slavo-latins. Slavica Occitania, 2002, 15, pp.157-178. ⟨halshs-00999543⟩
  • Philippe Gréa. Intégration conceptuelle et métaphore filée. Langue française, 2002. ⟨halshs-00111636⟩
  • Jacques Durand, Bernard Laks, Chantal Lyche. The PFC Project : overview and first results. Linguistic Association of Great Britain, 2002, United Kingdom. ⟨halshs-00166504⟩
  • Jacques Durand, Bernard Laks, Chantal Lyche. Usages et variétés du français oral. Le français d'hier, d'aujourd'hui et de demain, 2002, Saint andrews, Royaume-Uni. ⟨halshs-00166507⟩
  • Edy Veneziano. Language in pretense during the second year: What it can tell us about “pretending” in pretense and the “know-how” about the mind.. R. Mitchell. Pretense in animals and children, Cambridge University Press, pp.58-72, 2002. ⟨halshs-00202341⟩
  • Michael Baker, Matthieu Quignard, Kristine Lund, Marije van Ameslvoort. Designing a computer-supported collaborative learning situation for broadening and deepening understanding of the space of debate.. International Society for the Study of Argumentation (ISSA 2002), 2002, Amsteram, Netherlands. pp.55-61. ⟨halshs-00376668⟩
  • Marcel Cori, Jacqueline Léon. La constitution du TAL. Revue TAL : traitement automatique des langues, 2002, 43 (3), pp.21-55. ⟨halshs-00158854⟩
  • Sophie David. Linguistic Expressions of Odors in French. In Rouby, C., Schaal, B., Dubois, D., Gervais, R., Holley, A. (éds). Olfaction, Taste and Cognition, Cambridge University Press, pp.82-99, 2002. ⟨halshs-00084167⟩